Broodje gezond met selleriesalade. Een rijkelijk belegd broodje metrucola, jong belegen kaas, gegrilde beenham, komkommer, tomaat, ei enselleriesalade!

Wij staan graag voor je klaar!

Bij Eet & Gerei willen we graag jouw dagelijks leven wat leuker maken. Je kan bij ons terecht voor lekker eten en drinken, leuke cadeautjes en handige services. En de passie van onze medewerkers om jou optimaal van dienst te zijn, doet de rest.

De lekkerste broodjes, salades, koffie en nog veel meer!

Wij serveren overheerlijke broodjes. Vers afgebakken in allerlei vormen en smaken. Belegd met een huisgemaakte salade, regionale kaas of ambachtelijke ham. En dan hebben we het nog niet gehad over onze salades. Zeg maar wat je het lekkerst vindt, wij maken het met liefde voor je klaar!

Even rustig bijkomen

De passie van onze baristas proef je terug in elk kopje. Van dubbele espresso, latte macchiato tot cappuccino, een bakkie bij ons betekent gegarandeerd 100% genieten.

Leuk om te geven

Ben je op zoek naar een leuk cadeau dan ben je bij Eet & Gerei aan het juiste adres. Naast een gevarieerd aanbod van bloemen, biedt de winkel een wisselend aanbod van keukenbenodigdheden, woondecoratie en cadeauartikelen. Speciaal geselecteerd en variërend van kruidenierswaren tot aan de leukste kookboeken en het mooiste servies van Bowls & Dishes! En extra leuk is dat je ook in de avond en op zondag bij Eet & Gerei terecht kunt voor een ´onverwachts´ cadeautje.

Makkelijk bijtanken

Zoals je van een voormalige tankshop mag verwachten, kun je bij ons uiteraard ook nog tanken. Total De Jong Katwijk levert euro95,  EXCELLIUM 98, Diesel en EXCELLIUM Diesel en natuurlijk verschillende soorten motor olie van TotalEnergies

Opfrisbeurtje

Eet & Gerei is uitgerust met een autowascentrum met 2 wasstraten, 6 selfservice wasboxen en 1 stofzuigers. Hier kun je 7 dagen per week terecht om jouw auto een opfrisbeurt te geven. Voor de autowasstraat kun je kiezen uit 8 verschillende programma’s variërend van eenvoudig wassen en drogen tot totale reiniging (inclusief bodem en velgen afgewerkt met een speciale coating).